Nieuws van Vivace

Afscheid van onze gastvrouw Miriam

Dinsdag 11 juli hebben we tijdens een gezellig samenzijn afscheid genomen van onze gastvrouw Mirjam.
Ze heeft enkele jaren, zowel in de Brugzaal als vanaf april 2016 in de Open Hof, met veel enthousiasme klaargestaan voor ons koor. Altijd vriendelijk, attent en met veel belangstelling voor ons koor.

Miriam met bloemen


Samen met enkele koorleden zorgde zij voor een sfeervolle zitruimte, in de pauze voor de koffie/thee, na de repetitie een drankje en een hapje, de afwas en de inkoop.
Mirjam, heel erg bedankt voor al je goede zorgen en we wensen je veel geluk voor de toekomst!

Dit betekent dat ons koor nu op zoek is naar een nieuwe gastvrouw of gastheer.
Vindt u het leuk om op dinsdag van 19.30 – ca. 23.30 uur ons te helpen?
U kunt vrijblijvend inlichtingen inwinnen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keer kijken! Vanaf 29 augustus starten de repetities weer.

Orfeo ed Euridice

Rodin 4

Hernieuwd concert van Orfeo ed Euridice in de St. Jan te Waalwijk

Op zondagmiddag 19 november 2017 om 14.30 uur brengt DGK Vivace enkele hoogtepunten uit de opera ‘Orfeo ed Euridice’ van Chr.W. von Gluck.

Orfeo ed Euridice (1762) is gebaseerd op het oeroude tragische liefdesverhaal uit de Griekse mythologie van Orpheus en Eurydice. De zanger Orpheus weet met zijn stem en snarenspel de wilde dieren te temmen en de stenen te bewegen. Zijn liefde voor de schone Eurydice is grenzeloos, maar op hun huwelijksdag sterft zij aan een slangenbeet. Orpheus kan in haar dood niet berusten; met zijn zang en lier weet hij de goden te bewegen zijn bruid weer uit het dodenrijk te laten gaan. Maar er is één voorwaarde: op die terugweg mag hij niet omkijken naar Eurydice, en zij mag niet weten waarom …

Kijk hier voor meer informatie.
Een goede muziekimpressie vindt u hier

De toegang is gratis, een vrijwillige financiële bijdrage kan gegeven worden bij het uitgaan van de kerk.